Wie ben ik?

Eve Dewaele

De Talentenzolder Torhout

In mijn loopbaan in het onderwijs heb ik met heel veel verschillende kinderen gewerkt.  Veel kinderen en jongeren zitten gelukkig lekker in hun vel en rollen daarom goed door hun schoolperiode heen. Maar er zijn ook genoeg kinderen en jongeren die door allerlei oorzaken het niet zo gemakkelijk hebben in deze periode. Soms gaat het om echte leerproblemen, maar nog vaker zijn het mentale blokkades die het leren en de ontwikkeling belemmeren. Zodra deze blokkades opgeheven zijn kan het kind / de jongere zich ook weer richten op het leren en tot bloei komen.

Eve Dewaele

Kinder- en jongerentherapeut

 

Ik gaf in 2013 reeds 10 jaar les in het buitengewoon onderwijs en ik had het gevoel dat ik met mijn reeds opgedane kennis meer kon doen, dat ik meer kinderen en jongeren kon helpen. Ik wilde op een andere manier met kinderen werken. Ik zag heel goed wat kinderen nodig hadden, maar kon dat binnen een klasgroep onvoldoende in de praktijk brengen. Er is te weinig tijd om echt individueel met de kinderen te werken. In gesprekken met kinderen en hun ouders merkte ik dat ik iets kon betekenen voor zowel het kind als de ouders. Ik voel kinderen goed aan en kan met behulp van mijn creativiteit de gevoeligheden van kinderen goed in kaart brengen en er vervolgens mee aan de slag gaan.

Mijn loopbaan

  • 2004: Diploma Kleuteronderwijs
  • 2005: Diploma Buitengewoon Onderwijs
  • 2005 – 2019: Leerkracht ASV in het Buitenwoon Lager en Buitengewoon Onderwijs
  • 2014: Diploma Kindercoach
  • 2014: Diploma Speltherapie
  • 2015: Opleiding Masterclass Mindfulness@school
  • 2017: Diploma kinder- en jeugd psychotherapie (AIHP)
  • 2018: Getuigschrift relaxatietherapie
  • 2018: Certificaat Rots- en Watertrainer
t

Leerproblemen & mentale blokkades

Zodra bepaalde mentale blokkades opgeheven zijn, kan uw kind zich weer richten op het leren en volop tot bloei komen.

R

Individuele begeleiding

Dankzij mijn creativiteit kan ik de gevoeligheden van uw kind goed in kaart brengen om er vervolgens mee aan de slag te gaan.

De talenten van uw kind staan centraal

Ik ga steeds uit van de talenten van uw kind om het te stimuleren op zoek te gaan naar een gepaste oplossing.

Diepgaande gesprekken

Ik gebruik mijn energie en creativiteit om uw kind te helpen zodat het zich weer beter gaat voelen.
Samen ontdekken we wat er aan de hand is en samen zoeken we hoe we dat het beste kunnen aanpakken.